Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

Goesting in Grimbergen

Op zondag 19 mei is er opnieuw Goesting in Grimbergen in het Prinsenbos en het Guldendal. Van 13.30 tot 17.30 uur maakt u er kennis met het b(l)oeiende verenigingsleven in Grimbergen.
 
Grimbergen - Schepen van feesten, William De Boeck: “Tijdens het kermisweekend in het centrum van Grimbergen is er voor iedereen iets te beleven. Jong en oud kan er ontdekken wat onze gemeente te bieden heeft aan de vele infostands. Voor kinderen voorzien we uiteenlopende activiteiten en wie geïnteresseerd is, kan ook uitzonderlijk een bezoek brengen aan de donjon van het prinsenkasteel.”
 
Via infostands, demonstraties, wedstrijden en optredens laten verschillende verenigingen u kennis maken met hun activiteiten. Ook enkele gemeentelijke diensten stellen er hun werking voor. Er is gratis randanimatie voor jong en oud: springkastelen, grime en straattheater. Verschillende dans- en muziekgroepen tonen het beste van zichzelf op twee podia. Kinderen kunnen bij de stand van de jeugddienst een activiteitenkaart halen waarmee ze een leuke beloning bij elkaar kunnen sparen.
 
Tijdens Goesting kunnen geïnteresseerden een uniek geleid bezoek aan de donjon van het Prinsenkasteel brengen. Dat kan elk half uur. Reserveren doe je bij voorkeur vooraf via toerisme@grimbergen.be, of de dag zelf aan de donjon. De plaatsen zijn beperkt.
 
Het MOT is voor de gelegenheid uitzonderlijk gratis te bezoeken.
 
Goesting op zondag 19 mei, niet te missen en ideaal om te combineren met een bezoekje aan de kermis!
 
Chris Selleslagh
chris.selleslagh@grimbergen.be – 02 260 12 00 - 0475 70 43 03
Burgemeester
Politie, brandweer, burgerlijke stand, infrastructuur, openbare werken en werken in eigen beheer
 
William De Boeck
william.deboeck@grimbergen.be – 0475 67 01 52
Schepen van feesten en markten