De gemeentelijke diensten zijn gesloten op

dinsdag 24 december (namiddag)
woensdag 25 december
donderdag 26 december
dinsdag 31 december (namiddag)
woensdag 1 januari
vrijdag 3 januari (vanaf 11 uur)---------------------------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie over de sluitingsdagen van de gemeentelijke diensten vindt u HIER.

De sluitingsdagen van het zwembad Pierebad kan u HIER raadplegen.

De sluitingsdagen van de bibliotheek kan u HIER raadplegen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Volg gemeente Grimbergen op Facebook

Gemeentelijke rubrieken
afdrukken

GRNS

Op het voormalige voetbalveld in de Rode Poortstraat in Strombeek-Bever staat een installatie waar allerlei activiteiten worden georganiseerd i.s.m. Cultureghem. Iedereen is welkom op deze activiteiten.
 
Een fijne avond vol sfeer, muziek, een drankje en onverwachte ontmoetingen. Wie wil mag zijn lievelingsgerecht meebrengen en delen met anderen! Er staan banken, bij warm weer een waterspeeltuin en er is een vuurput die als BBQ gebruikt kan worden. Kinderen vinden er een speelterrein tussen de buurtserre, de doelen van het voetbalveld en het volleyveld.
 
Op momenten dat er geen activiteiten gepland zijn, mogen buurtbewoners de installatie ook zelf gebruiken. Voor deze optie, laat ons vooraf iets weten via rodepoort@grns.beof kom gewoon even langs tijdens één van de activiteiten. Wij kijken na of de plek beschikbaar is en leggen de spelregels uit. Nog vragen, ideeën of bedenkingen? Laat maar horen!

Heeft u nog bestek, borden, potten, keukenmateriaal of speelgoed dat u zelf niet meer gebruikt? Wij geven het een plek in onze deelkast en laten iedereen er mee van profiteren. Zeker doen en tot gauw!
 
Locatie: grasveld naast sporthal Vertommen, hoek Rode Poortstraat / Grote Winkellaan te Strombeek-Bever
 
Foto's, sfeerbeelden en meer info via https://www.facebook.com/grns.be/